Met Frontline Combo neemt u afscheid van vlooien en teken

Met Advantix kunt u er preventief voor zorgen dat uw hond of kat geen last krijgt van vlooien en luizen. Met Frontline Combo kunt u honden en katten die vaak en veel last hebben van vlooien of teken helpen door de vlooien en teken te bestrijden.

Hoe krijgt uw hond of kat last van vlooien en teken?
Dit kan komen doordat uw hond of kat door de tuin loop of in het bos en er zo voor zorgt dat hij of zij door het in aanraking komen met struikgewas oploopt. Ook kan het gebeuren door het besnuffelen van andere honden en katten. Voor het bestrijden van deze beesten is Frontline Combo het beste medicijn. Het voordeel van het gebruik van Frontline Combo is dat het niet alleen direct teken en vlooien bestrijd, maar ook de larven en eitjes van deze vlooien. Dit voordeel brengt weer een ander voordeel met zich mee, namelijk dat het hele evuel een stuk minder groot wordt want de vlooien worden veel minder gemakkelijk overgedragen naar een ander huisdier. Besmetting tussen huisdieren onderling is natuurlijk heel gemakkelijk, dit is te voorkomen.

Gebruik Frontline Combo voor je huisdieren

Wanneer u trouwe viervoeter last heeft van vlooien, dan bent u bijna verplicht om Frontline Combo te gebruiken. Van vlooien kunnen honden en katten vervellende jeuk krijgen en last van huidschilfers. Ook kunnen vlooien ziektes overdragen waar je zelf heel veel last van kunt krijgen. Sommige katten en honden hebben het medicijn in de vorm van een pil door en zullen het niet eten, ook niet als het tussen het voer zit. In dat geval heeft Frontline Combo de oplossing, je kan het namelijk ook toedienen in spray en spot on in hun nekjes. Hierdoor gaat het toedienen gemakkelijk en snel ook bent u ervan verzekerd dat het op de goede manier gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *