Meerdere varianten van volledig op maat in te richten intraklinische transport unit

MOBIDOC VOORTAAN IN 3 VERSCHILLENDE AFMETINGEN LEVERBAAR

Naast de standaarduitvoering van de MobiDoc intraklinische transport unit is nu ook een ondiepere versie alsmede een smallere en lagere versie leverbaar. Zoals altijd blijft de opbouw en indeling van de MobiDoc volledig maatwerk: hij wordt helemaal afgestemd op de specifieke eisen en wensen van de afdeling.

De MobiDoc kan razendsnel aan een bed worden gekoppeld om een patiënt met bed en apparatuur naar een andere afdeling te vervoeren. Dat is veiliger voor de patiënt, minder belastend voor de verpleegkundige, en beter voor de apparatuur. Hij wordt vooral gebruikt bij OK’s, IC’s en anesthesie in situaties waarin patiënten met beademingsapparatuur moeten worden vervoerd.

Standaard is de MobiDoc intraklinische transport unit voorzien van 5 of 6 centrale DIN-rails (25 x 10 mm), bevestigingspunten voor extra accessoires, een gasfleshouder, antistatische en geremde wielen, en een aardpotentiaal aansluiting. Optioneel zijn er tal van mogelijkheden zoals bijvoorbeeld 360 graden draaibare monitorstandaards, infuusstangen, perfusorhouders, kabelgoten, ladenblokken, gasflesmantels en stekkerblokken.

Deze intraklinische transport unit past in vrijwel alle personenliften en wordt voor aflevering CE gekeurd.

De afmetingen (b x d x h) zijn:
• Standaard: 660 x 635 x 1.700 mm.
• Smart: 660 x 440 x 1.700 mm.
• Light: 530 x 535 x 1.500 mm.

Meer informatie over de MobiDoc intraklinische transport unit: www.medifix.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *