Meer opslag nodig?

U hoort het tegenwoordig steeds vaker, reclame spotjes van bedrijven die opslag aanbieden. Zij vertellen in 20 tot 30 seconden hoe fantastisch het is om een opslagruimte te huren. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van tijdelijk opslag, u vindt ze hier op een rijtje.

Meer ruimte in uw eigen woning

Wanneer u opslagruimte huurt omdat uw eigen woning te vol is komen te staan dan kan dit zeker erg prettig zijn. Iedereen verzamelt in de loop van zijn of haar leven een boel spullen (na een aantal jaren vaak ook wel “rommel” genoemd) en moet deze ergens kwijt. Verhuizen lijkt daarbij geen oplossing, hoe groot het huis ook is, na verloop van tijd staat het toch weer vol. Wanneer u dan wilt gaan verbouwen, of de zolder toch als studieruimte in gebruik wilt nemen, dan kan tijdelijke opslag de oplossing bieden.

Wanneer u opeens veel spullen krijgt

Wanneer een familielid, en dan vooral een vader of moeder komt te overlijden dan zijn er vaak een boel spullen die verdeeld moeten worden. Echter moet het huis ook verkocht, of opnieuw verhuurd worden, waardoor de spullen niet kunnen blijven staan. Met een tijdelijke opslag lost u dit probleem op door uw spullen gedurende enkele maanden elders te stallen. Wanneer u vervolgens niet weet wat u me deze spullen in uw eigen woning moet dan kunt u deze altijd in de opslag laten staan. Eventueel kunt u deze spullen later dan alsnog uit de opslagruimte halen als bijvoorbeeld uw kinderen een tafel of bureau nodig hebben.

Om zelf uw inrichting te bepalen

De inrichting van vele huizen wordt bepaald door wat is nagelaten door familie in de loop der jaren. Wanneer u zelf een andere stijl hebt kunt u ervoor kiezen deze spullen in de opslag op te bergen en uw eigen inrichting te bepalen. Zo houdt u alle vrijheid zonder dat u hiervoor nagelaten meubels van de hand hoeft te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *