Meer kleur medische weegstoelen

De zitweegschalen Homer en Arnold zijn sinds kort leverbaar met gekleurde zitting en rugleuning. Voor de Arnold was het al mogelijk om gekleurde kussens te bestellen, maar nu is ook de stoel zelf in eigentijdse kleuren verkrijgbaar.

Het aanbod voor de weegstoelen bestaat naast de standaardkleur lichtgrijs uit de champagne, geel, zalm, lichtgroen, ijsblauw en turkoois. Daarmee kunnen instellingen voor elke afdeling een eigen kleur kiezen.

De Homer is een stabiele basic klasse III zitweegschaal met alle functies die een medische personenweegschaal moet hebben. De Armold (eveneens een klasse III weegstoel) heeft nog meer mogelijkheden. Het is een zitweegschaal, maar hij verandert in een opstapweegschaal als de zitting omhoog wordt geklapt.

Medifix levert klasse III medische personenweegschalen aan ziekenhuizen, zorginstellingen en praktijken. Tot het assortiment behoren naast de weegstoelen ook opstapweegschalen, weegplateaus (zowel rolstoelweegschalen als bedweegschalen), babyweegschalen en kinderweegschalen.

Professionaliteit, functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid staan bij deze producten voorop. Daarnaast onderscheiden ze zich door hun moderne design.

Meer informatie over de gekleurde weegstoelen en de andere medische weegschalen: www.medifix.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *