Mediator inzetten bij een scheiding

Jullie zijn het er samen mee eens. Jullie gaan scheiden. Dit is geen leuke en vooral geen makkelijke keuze. In deze periode heb je het zwaar en heb je ook geen zin om alles te regelen. Iemand die jullie goed kan helpen bij het zetten van een stap in jullie nieuwe leven is een mediator. Een goed voorbeeld van een Mediator in Drenthe is Mediatorpraktijk Noord Nederland.

Waarom een mediator inschakelen?

Samen met een mediator zorgen jullie ervoor dat jullie een nieuwe stap kunnen zetten. Jullie krijgen uiteindelijk een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan die geheel is afgesteld op jullie situatie. Het fijne van dit is, is dat de oplossing zo is opgesteld, dat jullie beide (zoveel mogelijk ) tevreden uit de relatie kunnen gaan.

Het fijne is ook dat je zonder advocaten afspraken hoeft te maken voor jullie kinderen. Er wordt een goede balans gemaakt nu voor de emoties en praktische dingen. Hiernaast scheelt het heel veel tijd, geld en veel energie.

Kiezen voor Mediatorpraktijk Noord Nederland

Mediatorpraktijk Noord Nederland is een mediatorpraktijk in Drenthe die jullie goed kunnen helpen. Het bedrijf is ingeschreven bij de registers van het Nederlands Mediation Instituut. Het kennismakingsgesprek is gratis en zo kan je kijken of er een klik is met de mediator. Deze intake is gratis maar ook geheel vrijblijvend. Zo zit je nergens aan vast.

 

Comments are closed.