Maak je High Tea bijzonder met onze Theebloemen.

Organiseer jij binnenkort een High Tea? Dan moet je echt eens kijken op www.Theebloemen-shop.nl. Van onze Theebloemen maak je niet alleen een heerlijke thee, het zetten van deze thee is al een belevenis. Wanneer er heet water over de knop geschonken wordt, ontvouwt hij zich tot een prachtige bloem. Wat is een Theebloem? De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem.

Theebloem in bloei

Na het opschenken van heet water ontstaat er uit de knop een mooie bloem.

De theebloem vindt zijn oorsprong in de oostelijke provincies van China, daar worden de theebloemen tot op de dag van vandaag nog met de hand gemaakt. Vanuit deze provincie exporteert China al ruim 30 jaar aan Europa en Amerika, maar het blijft opvallend dat Nederland nauwelijks bekend is met het product. In Engeland wordt de “Blooming Tea” al jaren geserveerd op hun High Tea’s.

Wij hebben een ruime keuze aan smaken en verpakkingen. In de Theebloemen Shop kan je al terecht voor 1 Theebloem en al onze bestellingen verzenden wij gratis. Leuke cadeau-sets behoren ook tot ons assortiment, want met een Theebloem heb je een origineel en smaakvol cadeau in handen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *