luiertassen van Wallaboo bij BabyTas.nl; ★gratis★ thuisbezorgd!!

Bent u op zoek naar trendy Wallaboo verzorgingstassen?

De mooiste collectie verzorgingstassen voor de mama’s en papa’s vind u op www.BabyTas.nl

Nieuw bij ons in het assortiment: Wallaboo, top kwaliteit tegen een redelijke prijs!!

De functionele tassen van Wallaboo zijn gemaakt van mooi en zacht suède, hebben een sterke nylon binnenkant en zijn makkelijk afneembaar. Met een tas van Wallaboo heeft u een kwaliteitstas in handen waar u jarenlang plezier van zult hebben….en dat voor een schappelijke prijs!

Wallaboo is begonnen in 2006 als cadeau voor een pasgeboren baby. Het eerste produkt was een warme suede voetenzak. Handwerk  is iets dat we heel belangrkijk vinden. De luiertassen van Wallaboo maakt papa’s en mama’s blij en laten baby’s zich gekoesterd voelen met zorg.

Alle Wallaboo producten en de stoffen zijn getest volgens de hoogste normen. Gemaakt zonder schadelijke chemicaliën en andere giftige stoffen.

Een superhandige luiertas van het merk Wallaboo die gemaakt is van mooi en zacht  suède. Liefst zes vakken met of zonder rits en versteviging aan de schouder riem. De luiertas kan op twee manieren worden gedragen: als schoudertas, of gemakkelijk vast gemaakt met het bevestigingssysteem van Wallaboo aan de duwstang van de kinderwagen. Natuurlijk inclusief verzorgingsmatje en tasje voor vuile was of gebruikte luier.

Bovenal worden de luiertassen gratis en binnen 24 uur verzonden!!

Kijk voor meer luiertassen bij www.BabyTas.nl

Met vriendelijke groet, Team BabyTas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *