Louvers

Wat zijn Louvers?

Bij het horen van het woord louvers denk je misschien al snel aan allerlei uiteenlopende dingen. Niet iedereen weet namelijk wat dit is. Toch is het iets wat vrijwel iedereen in huis heeft. Het betreft namelijk zonwering. Het zijn de bekende aluminiumpanelen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Je ziet ze vaak bij kantoorpanden, maar in sommige gevallen kunnen ze ook ideaal zijn voor je woning. Zo weet je in ieder geval wat er bedoeld wordt als iemand het over louvers heeft in een gesprek.

Louvers met veel variatie in mogelijkheden

Louvers kennen we in Nederland ook wel onder de naam lamellen. Stel dus dat je een probleem hebt met jouw lamellen, dan kan het goed zijn om ook even naar louvers te zoeken als je een nieuwe set of een reparateur zoekt. Wat je misschien niet weet is dat er heel veel mogelijk is op het gebied van zonwering. De lamellen zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Daarbij is ook een goed verschil in kwaliteit merkbaar. Dit hangt bijvoorbeeld af van de laag waarmee de panelen zijn afgewerkt.

Louvers op maat voor jou

Elk pand is natuurlijk anders. De kans dat een set louvers zo uit de fabriek kan komen en direct passend is voor jouw woning of kantoor is dus niet zo groot. Het is daarom voor veel bedrijven niet meer dan logisch dat de louvers ook gewoon op maat gemaakt kunnen worden. Daarnaast kan er vaak aan speciale wensen die je zou kunnen hebben worden voldaan. Wanneer je dit goed aangeeft is dit geen probleem.

Comments are closed.