Lodgetent, voor alle luxe op een camping

Ik wilde graag voor het eerst met mijn gezin gaan kamperen, mijn kinderen en man zijn dit niet gewend dus ik vond het zonde om allemaal spullen aan te schaffen terwijl zij het misschien helemaal niets vinden en liever volgende jaren weer over gaan op een vakantie in een huisje of hotel.

Ik ging op zoek naar een organisatie die tenten verhuurd en kwam terecht bij lodgetenten, deze tenten staan in Frankrijk op campings waar altijd een restaurant met terras op de camping staat, ook is er altijd een zwembad en speeltuin te vinden voor de kinderen.

Alle luxe op een camping

De tent is zo luxe dat de kinderen en mijn man zeker geen problemen zullen hebben met deze vorm van kamperen maar ze krijgen toch een beetje het kampeer gevoel mee. Je hebt er gewoon een keukenblok in zitten en een koffiezetapparaat. Ook is er een boxspring voor 2 personen en twee losse bedden in de andere slaapcabine.

Er is heel veel luxe, het is bijna geen kamperen meer te noemen. Deze lodge tent is zeker een goed begin voor ons en de kinderen om te wennen aan een camping. Misschien kunnen we ieder jaar iets primitiever gaan zodat we uiteindelijk gewoon kunnen kamperen. Of we houden het gewoon ieder jaar bij een lodgetent, dit is heerlijk luxe met het camping gevoel er bij.

Comments are closed.