LED-verlichting nu voor iedereen mogelijk

De overstap van conventionele verlichting naar LED-verlichting wordt tot op heden bemoeilijkt door de hoge investering. Leds Refresh uit Zaandam heeft hier nu een bijzondere oplossing voor gevonden; bespaarkoop. Middels de besparing op de energierekening lost de gebruiker de producten af. Hierdoor wordt deze  verlichting voor iedereen haalbaar, aangezien er geen investering meer gedaan hoeft te worden.

“De optredende besparing is meer dan de aflossing, zodat de klant direct financieel voordeel behaalt. Na gemiddeld twee jaar is de klant automatisch eigenaar geworden en geniet alle opvolgende  jaren van de volledige besparing,” aldus bedenker Jordi Bron. “Bij bespaarkoop is de looptijd flexibel, zodat de nieuwe situatie niet duurder uitvalt dan de huidige.” De besparing op de verlichtingskosten kan oplopen tot wel 90%. Kledingwinkel Kelly Fashion in Zaandam heeft alle verlichting vervangen door LED middels bespaarkoop. “Het blijkt dat ik nu goedkoper uit ben dan voorheen, zonder benodigde investering. Daarnaast is de lichtkwaliteit beter dan de oude halogeenverlichting, waardoor de kledingstukken beter tot hun recht komen,” aldus de eigenaar.

Wat veel ondernemers niet weten is dat er fiscale maatregelen te treffen zijn voor LED-verlichting, zoals de Energie Investerings Afrek. Dit kan een interessant “duwtje in de rug” zijn voor veel ondernemers.

Middels onafhankelijk advies over ledverlichting en subsidies en de leaseconstructie van Leds Refresh wordt de overstap naar ledverlichting eenvoudig en haalbaar. Volgens Jordi Bron is dít wat het MKB nodig heeft om de overstap naar de duurzame verlichting daadwerkelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *