Lasergame Doetinchem

Nog een paar weken en dan hebben we weer de meivakantie. Kinderen zijn dan weer lekker een weekje vrij en kunnen genieten van hun vrije tijd. Lekker buiten spelen, naar vriendjes toe of een leuk spelletje spelen. Maar dit is natuurlijk iets wat ze altijd in het weekend ook wel deden. In de vakantie is het toch leuk om de kinderen eens extra verwennen met een leuk uitje? Tijdens de vakanties heb je hier namelijk genoeg tijd voor. Zeker als het een beetje mooi weer is, is het erg leuk om in de meivakantie iets te doen met de kinderen. Dan is het namelijk ideaal om iets buiten te doen, zoals naar de dierentuin of outdoor lasergamen.

Wat is lasergamen?

Lasergamen is iets wat over het algemeen binnen wordt gespeeld in donkere ruimtes. Veel mensen weten eigenlijk helemaal niet dat je ook outdoor kan lasergamen. Mensen verwachten dat dit niet mogelijk is omdat het veel te licht is. Niets is minder waar. Je kan namelijk uitstekend outdoor lasergamen. Zo is het ook mogelijk om in Doetinchem outdoor lasergame te spelen. Een bekende aanbieder van outdoor lasergame Doetinchem is Gotcha. Deze outdoor lasergames georganiseerd door Gotcha zijn altijd uitstekend geregeld en het is geen probleem om met een groep te komen. Ook is het mogelijk om kinderfeestjes te laten organiseren door Gotcha.

Speellocaties

Niet alleen in Doetinchem is het mogelijk om outdoor te lasergamen. Gotcha heeft namelijk speellocaties door heel Nederland. zoals Amsterdam, Nijmegen, Valkenswaard, Ede en Bilthoven. Daarbij is het zelfs mogelijk om te lasergamen op locatie. Dus wanneer je zelf de beschikking hebt over een leuk bosrijk gebied of mooi groot veld (of er in de buurt zo’n locatie is waar je op mag spelen) kan je het lasergamen ook op deze locatie laten plaatsvinden. Op deze manier kan je een kinderfeestje in de buurt organiseren en hoef je niet eerst naar een stad in de buurt (of verderweg).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *