Center Parcs vs. Landal Greenparks.

Op www.rgnbg.nl verscheen gisteren een artikel over 2 vakantieparken. Hieronder een korte samenvatting.

De keuze voor een vakantieadres is ontzettend belangrijk. Veel mensen boeken een vakantiehuisje bij center parcs of bij de organisatie landal greenparcs. Het plezier wat in een vakantie ervaren kan worden hangt namelijk in grote mate af van het verblijf. Omdat er veel vakantiegangers met de vraag kampen waar ze het beste een vakantiehuis kunnen boeken, ben ik de wereld van de online recensies en reviews ingedoken en heb ik de belangrijkste voor- en nadelen van Landal Greenparks en Center Parcs op een rijtje gezet.

Landal Greenparks

Landal Greenparks bezit 70 bungalowparken met meer dan 12.000 bungalows en 7 kampeerterreinen door heel Europa. In Nederland is Landal Greenparks de grootste aanbieder van bungalowparken. Landal Greenparks geeft zelf aan onderscheidend te zijn door rust, ruimte en natuur.

Center Parcs

Center Parcs is aanbieder van vakantieparken. In totaal heeft Center Parcs 27 vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Deze vakantieparken zijn een ware ervaring; naast bungalows en cottages is er een ontzettend breed aanbod van verschillende activiteiten. Met name de waterparken van Center Parcs zijn bekend onder Nederlandse vakantiegangers. center parcs

Ervaring gemak van een vakantiehuisje boeken

Klanten van Landal Greenparks geven in verschillende reviews slechte beoordelingen voor het zoekgemak. Bij het zoeken naar een geschikte vakantiewoning moet de vakantieperiode bij elke zoekopdracht opnieuw ingevuld worden. Bij een aantal browsers werkt de website ook niet perfect en wordt deze maar half weergegeven. Ook het online inzien van een boeking is bij Landal (nog) niet mogelijk.

Al met al geeft Landal een wat verouderd beeld af in de verschillende reviews. Beoordelingen zijn niet altijd positief, enkele reviews bevatten zelfs klachten. Echter, Landal Greenparks reageert op vele reviews en geeft hier aan dat ze op dit moment alle klachten verzamelen en de website aan het verbeteren zijn.

Over het boekingssysteem van Center Parcs zijn geen slechte recensies te vinden. Alle ervaringen zijn louter positief. Het boeken is modern, simpel en werkt vrijwel foutloos.

Meer lezen? Klik hier.

Comments are closed.