Kraamcadeau met houten loopwagen op HierUwKado.nl

Voor de geboorte van een kind wordt er traditioneel een kraammand gegeven. De mand bevat 8 cadeau’s en tijdens de kraamperiode van 8 dagen mag er elke dag 1 cadeau geopend worden. Op HierUwKado.nl hebben wij kraamcadeau’s samengesteld omdat de geboorte van een nieuwe wereldburger uiteraard gevierd moet worden met een cadeau.

Het kraampakket op HierUwKado.nl bestaat uit:
* Houten Loopwagen Koe ( +18 maanden)
* Luiers 5 stuks
* Spuugdoekjes 2 stuks
* Romper 1 stuks
* Rammelaar 1 stuks
* Drinkfles 1 stuks
* Badeendjes 2 stuks
* Washand 1 stuks

Het geheel wordt zeer feestelijk verpakt. De pakketten zijn verkrijgbaar met een loopwagen in de vorm van een koe of zebra. De loopwagen zijn van hout en daarom duurzaam. Tevens leren kinderen op deze manier spelenderwijs omgaan met evenwicht, coördinatie en stuurtechniek. Een houten loopwagen levert een belangrijke aan de motorische ontwikkeling van uw kind. Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen zonder loodhoudende verf, goed vormgegeven,afgewerkt en het voldoet aan de gestelde normen. Het is dus veilig speelgoed wat speciaal voor kinderen is ontwikkeld.

Op HierUwKado.nl vindt u nog meer houten speelgoed tegen zeer scherpe prijzen. En wanneer u op zoek bent naar iets specifieks en u kunt het op de website niet vinden, mail ons op info@hieruwkado.nl en wij gaan direct voor u aan de slag. Uiteraard kunt u bij ons veilig met iDeal betalen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *