Kosten garagedeur repareren | ROMASS de deurenspecialist

Om garagedeuren te repareren moet er vaak een specialist worden ingeschakeld. Dit omdat men vaak zelf niet over de juiste kennis beschikt om de reparatie zelf uit te voeren. Wanneer je een monteur inschakelt, wil je natuurlijk weten welke kosten er in rekening worden gebracht. Dit is op voorhand lastig in te schatten. Elk bedrijf hanteert zijn eigen prijzen. Wanneer je kiest voor ROMASS ben je ervan verzekerd, dat je garagedeur goed en snel wordt gerepareerd. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken poorten.

Kosten garagedeur reparatie

Het is op voorhand lastig te zeggen wat de kosten zijn voor het repareren van een garagedeur. Dit is afhankelijk van welke onderdelen er eventueel vervangen moeten worden, hoelang de monteur bezig is en of er sprake is van eventuele garantie. De kosten die tijdens het plannen van de afspraak vastgesteld kunnen worden zijn de voorrijkosten en halfuurloon van de monteur. Op onze website kan je eenvoudig berekenen wat de voorrijkosten zijn en de kosten van de monteur per half uur. Echter kunnen wij op voorafgaande van de reparatie geen definitieve prijsopgave opstellen omdat we niet weten welke onderdelen er nodig zijn.

Een monteur op locatie kan wel een inschatting geven wat de kosten zullen zijn voor de reparatie. Als je een van onze ervaren monteurs inschakelt kan je altijd vertrouwen op hun deskundigheid. Voordat ze aan de slag gaan om je garagedeur te maken, geven ze een indicatie wat dit ongeveer zal gaan kosten. Er is dan altijd de mogelijkheid om aan te geven dat je dit niet wilt. Je hoeft dan alleen de voorrijkosten te betalen en het uurloon van de monteur. Wanneer je ervoor kiest om de garagedeur te laten repareren, kan de monteur gelijk aan de slag.

De monteurs van ROMASS beschikken over een voorraad van reparatie onderdelen van alle merken. Hierdoor kunnen de meeste problemen direct op locatie worden opgelost. Of het nu gaat om een kabel vervangen, een gebroken veer of een nieuwe motor. De monteurs van ROMASS kunnen het direct op locatie oplossen. Indien er een onderdeel niet op voorraad is, wordt deze direct besteld. Zodra het onderdeel binnen is, komt er een monteur langs om deze te monteren.

Garagedeur monteur inschakelen

Wil je een van onze garagedeur monteurs inschakelen voor een reparatie? Dit kan snel en eenvoudig via onze website of telefonisch. Op onze website dien je ons online formulier in te vullen om een monteur in te schakelen. Doorloop de verschillende stappen in het formulier en je hebt binnen enkele minuten een aanvraag ingediend. Wil je liever telefonisch een aanvraag indienen? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op: 085-7822730.

Meer vragen over de garagedeur reparatie service van ROMASS? Neem dan contact met ons op.

 

Comments are closed.