goedkope robotstofzuiger op www.robotstofzuigerrobot.nl

Op de nieuwe internetsite van robotstofzuigerrobot.nl wordt de nieuwste robotstofzuiger “de Giant” verkocht. Deze automatische stofzuiger kan 90 minuten onafgebroken een ruimte van circa 125m2 stofzuigen. Daarnaast worden er nog 2 andere modellen stofzuigerrobots verkocht: de Maxiclean en de Harper Mini. Voor ieder budget is er dus een passende robotstofzuiger. Mijn eigen ervaringen zijn zeer positief. Ik stofzuig zelf nog 1x per maand om stofballen achter plantenbakken vandaan te halen, daar komt de robotstofzuiger toch niet zomaar bij.

De rest van de maand draait mijn vriend de Giant lekker zijn rondjes door het huis als ik ben werken, dan is ’s avonds alles weer heerlijk schoon! Het andere grote voordeel van deze stofzuigerrobot is dat hij zichzelf weer oplaadt als de batterij leeg is. Dus als je thuis komt hoef je alleen de stofcontainer te legen en deze automatische stofzuiger is alweer klaar voor de volgende ronde! Waar je wel voor moet waken zijn kabeltjes. Vorige week had ik mij radiowekker op de grond gelegd, en toen heeft mijn robotstofzuiger de antenne opgeslurpt. Deze was toen in de borstel aan de onderkant gedraaid, waarna de robot tot stilstand kwam. Even de borstel eruit, kabeltje loshalen en klaar is kees, de robotstofzuiger gaat weer op pad!

De Harper Mini is een klein robotje, maar met een krachtige motor doet hij zeker niet onder voor de anderen. Wat hem wel bijzonder maakt is de lage prijs ervoor: €129. Deze is te verkrijgen in twee verschillende kleuren: het leuke sky blue of in het zwart. En allebei zijn ze op voorraad!

Tot slot is er de MaxiClean robotstofzuiger. Deze wordt eveneens automatisch opgeladen, dus zonder adapter die er handmatig ingestopt moet worden. Ook heeft deze stofzuig robot een virtuele muur, waarmee kamers afgeschermd kunnen worden. Daarnaast heeft de MaxiClean een sensor die automatisch stof detecteert. Zodra gespot begint de robotstofzuiger als een gek rondjes te draaien om deze spot, zodat geen enkel stukje vuil ontsnapt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *