WALHALLA VOOR KOOKLIEFHEBBERS NU OOK IN ROTTERDAM

Rotterdam krijgt er een nieuwe culinaire winkel bij. Kookwinkel Cook&Co opent op zaterdag 4 augustus a.s. haar deuren aan de Korte Hoogstraat 18. Bedrijfsleider Corrie Bouwhuis en haar team staan vanaf die datum klaar om het winkelend publiek in Rotterdam te voorzien van advies, tips en recepten. Met de komst van Cook&Co kunnen ‘culifreaks’ zich helemaal verlekkeren aan culinaire inspiratie en smakelijke ideeën.

 

Uiteraard wordt de opening van de nieuwe winkel feestelijk omlijst. Bezoekers van het winkelgebied zullen worden getrakteerd op een handige kookverrassing en klanten ontvangen bij hun aankoop gratis een Cook&Co Magazine, het glossy tijdschrift van Cook&Co.

 

Kookliefhebbers en smulpapen móeten Cook&Co gewoonweg bezoeken. De winkel richt zich helemaal op koken, lekker eten én gezellig tafelen. Het assortiment is te uitgebreid om op te noemen; van keukenhulpjes tot eigentijdse hebbedingetjes en van bijzondere foodproducten tot luxe pannensets. Ieder etentje wordt dan ook een waar feest na een bezoek aan Cook&Co.

 

Proeven en beleven

Corrie: “Om de vele producten die Cook&Co in huis heeft te kunnen proeven en ontdekken houden we regelmatig demonstraties en proeverijen. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld zien hoe de slowcooker werkt, hoe leuk en lekker het is om zelf bonbons te maken of hoe eenvoudig een pastamachine werkt”. Op de website www.cookandco.nl is altijd een up to date overzicht te vinden met de proeverijen en demonstraties die op de planning staan.

 

Thema’s

“De winkel is verdeeld in vijf thema’s” licht Corrie toe. “Bij TO TASTE vindt de klant onder meer kruidenmengsels, antipasti en chocolade. Bij TO COOK is een breed assortiment pannen, messensets, keukenhulpjes, bakvormen en keukenapparatuur te vinden. Leuke dingen voor op tafel zoals serviezen, bestek, (wijn)glazen, servetten en tafelkleden zijn ingedeeld bij TO DECORATE en TO STORE vertegenwoordigt o.a. luxe afvalverzamelaars, brood- en koektrommels en bewaar- en vershouddozen. Tenslotte hebben we bij TO READ een ruime keuze kookboeken”.

 

Kortom, Cook&Co is een winkel voor mannen en vrouwen, jong en oud, met een passie voor koken, lekker eten en gezellig tafelen. Ook kan voor elk gewenst budget een leuk cadeautje of cadeaupakket gevonden worden.

 

Gerenommeerde merken

Cook&Co is dealer van o.a. de volgende gerenommeerde merken: BK, Blond Amsterdam, Bodum, Brabantia, Circulon, Cole & Mason, Cook Collection, Demeyere, Dualit, Fissler, Global, illy, Jamie Oliver, Joseph Joseph, Kenwood, KitchenAid, Lagostina, Le Creuset, Leonardo, Magimix, Marjolein Bastin, Microplane, Nespresso, OutdoorChef, OXO, PiP Studio, Randwyck, Rössle, Royal VKB, Sabatier, Simplehuman, Solis, Städter, Stonewall Kitchen, Tefal, Vacu Vin, vtwonen, Wedgwood, Wesco, Zoku, Zwilling en Zyliss.

 

Winnaar Global Innovator award

Op 15 oktober 2005 opende de eerste Cook&Co haar deuren in Tilburg. Met de opening van Cook&Co Rotterdam komt de teller op 27 te staan. Ook is er ook een webshop met meer dan 3.000 artikelen waar klanten 7 dagen per week, 24 uur per dag kunnen winkelen!

 

Het feit dat het concept van Cook&Co in ons land inmiddels zeer succesvol is gebleken en de wijze waarop de winkelketen zich profileert waren voor de Nederlandse jury reden om de Global Innovator Award – Netherlands 2010-2011 aan Cook&Co toe te kennen.

De Global Innovator Award (GIA) is in 1999 in het leven geroepen door de organisatie van de vakbeurs International Home & Housewares Show in Chicago, en de International Housewares Association. De GIA is een internationale bekroning voor detailhandelsbedrijven die zich op bijzondere wijze onderscheiden in de markt van huishoudelijke artikelen, kook- en keukengerei, glas, porselein, aardewerk, cadeaus en woondecoraties.

 

Cook&Co RotterdamKorte Hoogstraat 183011 GL Rotterdam

Tel.:   010- 414 2842

www.cookandco.nl

OpeningstijdenMaandag       12.00   – 18.00 uurDinsdag        09.30   – 18.00 uur

Woensdag     09.30   – 18.00 uur

Donderdag    09.30   – 18.00 uur

Vrijdag         09.30 – 21.00 uur

Zaterdag       09.30   – 17.00 uur

Zondag         12.00   – 17.00 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *