Koerier Oldenzaal

Bent u op zoek naar een vakkundige koerier in Oldenzaal? Wij als koerier in Oldenzaal zijn uw partner als het gaat om het vervoeren van allerlei soorten vrachten. Wij rijden in heel Nederland en zelfs heel Europa en wij zorgen ervoor dat uw zending altijd op de juiste bestemming en op tijd aankomt! Wij hanteren een ontvangstbevestiging, wat betekend dat u altijd een bevestiging van ontvangst krijgt zodra de zending de plek van bestemming heeft bereikt. Het is zelfs mogelijk om een telefonische bevestiging van ons te ontvangen als u dit prettig vindt.

Onze services zijn 24 uur per week, 7 dagen per week beschikbaar. Heeft u een spoedklus? Geen probleem. Wij staan op elk moment van de dag voor u klaar en onze chauffeurs zorgen dat u altijd op onze diensten kunst vertrouwen. Ook zijn alle zendingen die door ons vervoerd worden vergoed tegen ongevallen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over ons bedrijf? We waarderen het als u contact met ons opnemen en beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer op de website, of contacteert ons via het formulier op de website. Wij zijn uw bedrijf als u meer wilt bereiken dan alleen de bestemming!

Comments are closed.