Kleding van het merk Marc Cain

Sinds vorig jaar ben ik pas bekend met het kledingmerk Marc Cain en sindsdien ben ik verkocht. Inmiddels hangt er in mijn kast bijna alleen nog maar kleding van het dit merk. Ik ben gek op dit merk omdat de kleding net iets anders is dan anders, maar toch stijlvol en elegant is. Daarbij zitten de kledingstukken van dit merk mij als gegoten. Of het nu gaat om een rok of een jas het zit altijd perfect.

Zakelijk en privé
Bij het bedrijf waar ik werk wordt er vanuit gegaan dat je er netjes bijloopt. Voor vrouwen geldt dat je of een pantalon of een nette rok moet dragen. Als bovenstuk mag je kiezen uit een shirt of een blouse en dan met een nette blazer erover. Ik hou er wel van om er netjes bij te lopen, want in mijn vrijetijd draag ik eigenlijk ook altijd een blazer. Dit combineer ik dan vaak met een nette spijkerbroek.

Via een vriendin van mij kwam ik per toeval in aanraking met het merk Marc Cain. Zij had namelijk een nieuwe blazer gekocht die ik erg mooi vond. Zodoende vroeg ik haar waar ze die vandaan had. De blazer was van Marc Cain. Diezelfde avond ben ik nog op het internet gaan kijken naar kleren van dit modemerk. De kleding die ik zag van Marc Cain stonden mij wel aan. Netjes, maar toch anders. Elegantie en klasse. Dat was precies wat ik zocht. Een paar dagen later was ik in de stad en daar zag ik bij toeval dat de winkel waar ik was Marc Cain verkocht. Ik heb daar een blazer en een pantalon gepast en beide zaten direct als gegoten. Je betaald wel iets meer voor de kleding van Marc Cain, maar dan heb je ook wat. De kleding zit goed waardoor ik me goed voel en dat straal ik dan ook uit. Inmiddels heb ik diverse Marc Cain kledingstukken thuis en weet ik dus precies welke maat ik van welk kledingstuk moet hebben. Om die reden bestel in de kleding ook wel eens online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *