Tweedehands kleding

Betaalbare kleding online kopen

Vanaf nu is het mogelijk om betaalbare kleding en tweedehands kleding online in een webwinkel te bestellen!

Het concept

Doordat het op dit moment voor een groot deel van de bevolking moeilijk is om goed rond te komen, hebben wij een nieuw concept bedacht.  Het is nu eenmaal zo; iedereen heeft zo af en toe nieuwe kleding nodig! Omdat het eenvoudig is om online te bestellen, en tevens om alles in eenzelfde webshop te kopen, is er nu een nieuwe webwinkel. Hier kunt u terecht voor goedkope nieuwe kleding en tweedehands kleding.  Want, waarom goede kleding weggooien, die we nog prima kunnen gebruiken?!

Het is een overzichtelijke webwinkel met veel informatie, en een frisse uitsraling. U kunt er babykleding, kinderkleding, dameskleding, herenkleding en accessoires bestellen, voor een mooie prijs. Zo staan wij voor u klaar met een goede service en betaalbare artikelen!

De mogelijkheden

U kunt op diverse manieren betalen. Ook kunt u, als u in de omgeving van Den Helder woont, uw bestelling 2 dagen per week gratis ophalen in het centrum van Den Helder. Wanneer u kleding heeft die u wilt verkopen, kunt u ook contact opnemen. De kleding dient wel te voldoen aan de volgende eisen:

– De kleding dient uit eigen gebruik te komen, en niet al tweedehands te zijn gekocht

– De kleding moet heel zijn, vrij van vlekken en niet geheel verwassen

– De kleding dient gewassen en gestreken te zijn

Kleding voor goede doelen

Er blijft regelmatig kleding over, die uit het seizoen is, niet geheel aan de eisen voldoet etc. Deze kleding, welke dan nog prima te dragen is, maar net niet voldoende kwaliteit heeft voor de webwinkel, worden aan goede doelen geschonken. Zo komt ook deze kleding toch nog goed terecht, en zijn er nog meer mensen mee geholpen!

Bent u op zoek naar betaalbare kleding online? Kom dan kijken op kledingentweedehands.nl!

Kleding online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *