Krijtbord in tafel en krukjes nu in prijs verlaagd

Op www.HierUwKado.nl zijn wij begonnen met de voordelig voorverkoop voor de Sinterklaasviering. We gaan elke week een bestseller extra in het zonnetje zetten en eens flink afprijzen. Deze week is het deze leuke kindermeubel-set geworden.

In het midden van de tafel zit een krijtbord voor uren tekenplezier. De krijtjes worden in het pakket meegeleverd. Afmetingen zijn: Maat tafel:60 cm. Krijtbord 48 cm.
Maat krukjes: 24 cm.

Hoogte tafel:40 cm.
Hoogte krukjes: 24 cm.

Alle onderdelen zijn voorzien van schroefdraad, dus zeer snel in elkaar te zetten. Deze aanbieding is geldig tot en met vrijdag 21 september 2012 of totdat de voorraad strekt. Op onze site hebben we nog meer leuke cadeausuggesties tegen een betaalbare prijs, dus kom gerust eens een kijkje nemen. En wanneer u op zoek bent naar iets specifieks en u kunt het op HierUwKado.nl niet vinden. Mail ons dan op info@hieruwkado.nl en wij gaan direct aan de slag. Het concept van deze online kadoshop is, dat je hier terecht kan voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar een kado voor je moeder, zoon of buurvrouw, dat is allemaal te vinden op www.HierUwKado.nl. We vullen ons assortiment regelmatig aan, zodat het leuk blijft om terug te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *