Kinderspelletjes

Kinderspelletjes

Inleiding

De kinderen en jeugd van tegenwoordig zijn nu eenmaal zeer creatief bezig en kunnen zelfs uit zichzelf de leukste spelletjes bedenken die ze zowel in de virtuele wereld (playstation, xbox, psp, wii, enz.) als in de echte wereld kunnen spelen en zich mee kunnen vermaken. Want dat is immers het belangrijkste. Niemand, ook de kinderen niet, speelt graag spelletjes tegen hun zin!

In dit artikel gaan we ook onderscheidt maken tussen de virtuele wereld en de werkelijkheid.

Spelen in de werkelijkheid

Als de kinderen in de echte en reële wereld spelen kunnen ze bijvoorbeeld afwisselen tussen kaart spelletjes, bordspelletjes en spelen soms met zelf gecreëerde accessoires. Ze kunnen zich ook goed amuseren met de eerder zwaardere en fysieke speeltjes zoals de trampoline of het zwembad als het warm weer is.

Spelen in de virtuele wereld

In de virtuele wereld gaan ze gratis online spelletjes spelen op het internet of zelf een spelletje aankopen om het daarna op de psp, playstation of xbox te gaan spelen. Men kiest eerder voor het eerste als de kinderen zich vervelen en het tweede als ze gamen echt als hobby hebben, het leuk vinden en er echt in op gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *