Kidsbios: verzameling met Nederlandstalige kinderfilmpjes!

Veenendaal, 17 december 2012 – Op 1 november 2012 is de nieuwe website www.kidsbios.nl gelanceerd. Op de site vindt u een selectie van leuke, grappige, ontroerende en leerzame kinderfilmpjes die op YouTube staan. Het team van Kidsbios is elke dag op zoek naar nieuwe aanvullingen op de site, zodat u steeds iets nieuws vindt. Hierbij zoeken we voornamelijk naar Nederlandstalige filmpjes.

Kinder YouTube

Voor de allerkleinsten vindt u op Kidsbios leuke en gezellige filmpjes bijvoorbeeld van Bumba, Zandkasteel, Little People en Teletubbies. Voor dierenliefhebbers zijn er schattige babydieren verzameld, maar ook filmpjes van honden, dinosaurussen, schildpadden, pinguïns en meer. Kijkt u graag muziekfilmpjes op YouTube? Ons muziekkanaal heeft nu al de leukste muziekfilmpjes van bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen, Junior Song Festival, Spongebob en K3, maar ook christelijke kinderliedjes of gezellige meezingliedjes voor de kleintjes. Sportieve kids kijken natuurlijk even rond bij de sportkanalen. Voetbalfilmpjes, turnfilmpjes, hockeyfilmpjes en buikpijn van het lachen om de grappige sportbloopers. Waar mogelijk wordt ingesprongen op actuele feestdagen, zodat er nu bijvoorbeeld veel filmpjes rond het thema Kerst op Kidsbios te vinden zijn.

Veilige YouTube voor kinderen

Kidsbios is een initiatief van INNONET webdesign uit Veenendaal. Het idee voor de site is ontstaan, omdat we merken dat kinderen het heel leuk vinden om filmpjes te bekijken op YouTube, maar ze daarbij ook video’s tegen kunnen komen die u als ouder liever niet wilt laten zien. Zelfs bij het zoeken naar onschuldige filmpjes als de Teletubbies of Dora komt u filmpjes tegen die echt niet gewenst zijn voor kinderen. Daarom ontstond het idee een veilige omgeving te realiseren waar kinderen zelf kunnen kijken naar leuke YouTube filmpjes. Het team van Kidsbios screent alle filmpjes vooraf en zorgt er dus ook voor dat de kinderen geen ongewenste filmpjes te zien krijgen.

Op Kidsbios is voor elk wat wils. Kijkt u graag filmpjes op YouTube die u ook op Kidsbios zou willen zien? Stuur ons dan snel uw tips op zodat we ook uw favorieten op de site kunnen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *