Kerstpakketten horen bij kerst

Kerstpakketten krijgen van je werkgever is iets wat bij kerst hoort. Het is een soort traditie geworden en wanneer we tegenwoordig geen kerstpakket krijgen vragen we onszelf gelijk af hoe dit kan. Als werkgever is het uiteraard ook erg leuk om een kerstpakket te geven, vooral wanneer er allemaal glimlachen op de gezichten verschijnen. Maar hoe krijg je die glimlach op de gezichten van je werknemers? Lees hieronder enkele tips:

1.       Zorg voor originaliteit
Vermijd standaard kerstpakketten. Mensen zien dit als onpersoonlijk, saai en vinden dat er maar weinig tijd in het uitzoeken van de kerstpakketten worden gestoken. Vaak gebruiken mensen de producten in het kerstpakket  vrijwel nooit, waardoor het in een hoekje weggedrukt staat. Wanneer je zelf de kerstpakketten gaat samenstellen kunnen veel van zulke reacties kunnen worden voorkomen

2.       Zorg voor persoonlijkheid
Wanneer je besluit om zelf kerstpakketten samen te gaan stellen, is het niet onverstandig om ook voor een stukje persoonlijkheid te zorgen. Stop ten minste 1 cadeautje in het kerstpakket dat aansluit op de persoonlijkheid van de ontvanger. Dit valt zeer zeker goed in de smaak!

3.       Zorg voor sfeer
Het klinkt misschien erg logisch, maar zorg voor een leuke kerstsfeer voordat je de kerstpakketten overhandigd. Wanneer de kerstsfeer er goed in zit, waarderen werknemers de kerstpakketten nog meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *