Kerst op de werkvloer

Het is bijna zover: kerst. Ben jij als werkgever of leidinggevende al klaar voor deze gezellige maar hectische periode? Kerst hoort op de werkvloer een net zo’n gemoedelijke sfeer te krijgen als thuis. Denk bijvoorbeeld aan enkele kerst decoraties om het pand mee te versieren zoals een (neppe) kerstboom of een kerstkrans. Maar uiteraard komt er nog veel meer bij kerst kijken voor werkgevers en leidinggevenden dan alleen het kantoor versieren.

Kerst borrel of kerstdiner

Een kerst borrel of een kerstdiner is ook erg leuk om te doen met het personeel. Dit zorgt voor gezelligheid en het verbeteren van onderlinge relaties tussen personeelsleden. Hier zijn veel verschillende mogelijkheden voor: stop bijvoorbeeld op 24 december om 4 uur met werken en ga met zijn allen een lekker wijntje of biertje op het kantoor drinken. Ook zou met zijn allen naar het café gaan ook een goede optie zijn. Ook een kerstdiner kan gewoon op het kantoor, laat een cateringservice een warm en koud buffet bezorgen. Een kerst borrel of kerstdiner valt vaak goed in de smaak bij het personeel.

Kerstpakketten

Maar nog een punt van aandacht zijn de kerstpakketten. Kerstpakketten worden vaak onderschat en op het laatste moment besteld. Het is beter om er juist wel even aandacht aan te besteden en goed te oriënteren. Met oriënteren hoef je natuurlijk niet alle winkels af, kijk eens online rond hier zijn genoeg aanbieders te vinden! Zorg ervoor dat de kerstpakketten origineel zijn, de standaard kerstpakketten vallen niet altijd even goed in de smaak. Het personeel kan door deze standaard kerstpakketten namelijk denken of voelen dat er vrijwel geen tijd en aandacht wordt besteed aan het uitzoeken van kerstpakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *