Kent u hardloopartikelen.nl al?

Onze webshop
Hardloopartikelen.nl is altijd voordeliger, als u op onze site kijkt ziet u altijd dat er een winkelprijs staat en onze prijs. U kunt zien dat onze prijs altijd lager is dan de winkelprijs. Een ander voordeel van het bestellen bij onze webshop is dat bij besteding boven 50 euro er geen verzendkosten zijn. Op onze nieuwe collectie krijgt u maar liefst een korting van 15%. Wij garanderen u dat onze hardloopschoenen een goede kwaliteit hebben.

Bij onze webshop, http://www.hardloopartikelen.nl, heeft u keuze in overvloed. Wij hebben maar liefst 7 merken ter beschikking voor u waaronder drie grote top merken: Brooks, Mizuno en Zoot vallen onder de categorie hardloopschoenen. Bij ons op de webshop kunt u natuurlijk ook schoenen voor kinderen vinden. De hardloopschoenen gaan van maat 36 tot en met maat 46,5.

Als u iets bestelt in onze webshop garanderen wij u altijd de laagste prijs, binnen drie dagen thuisbezorgd, gratis verzending vanaf 50 euro, direct uit voorraad geleverd en bent u niet tevreden kunt u altijd uw geld terug krijgen. De type’s die wij voor u hebben: Control, Neutraal en Support. Ook bieden wij u twee soorten schoenen aan: neutrale en anti-pronatie loopschoenen.

Bij Hardloopartikelen is het altijd zo dat wij ons aan de afspraken houden. Op onze site vindt u hier voldoende informatie over. Bijvoorbeeld binnen 3 dagen aan huis geleverd. Wij proberen al uw vragen ook altijd zo goed en eerlijk mogelijk te beantwoorden. Mensen zijn daarom ook zeer tevreden over Hardloopartikelen.nl.

Comments are closed.