Kast op maat laten produceren

Het leuke van zelf ontwerpen is dat we heel veel praktische ervaring hebben opgedaan, die u kunt gebruiken. Iedereen  heeft een ander idee over de ideale kast of tafel. Natuurlijk draait het om het uiterlijk van de kast, maar vergeet zeker de praktische kant niet. U kunt zelf de indeling bepalen. Ideaal! Waar de een graag wil dat  de televisie met een lift in de kast verdwijnt, wil de ander juist een geheim vak in de kast. Als u weet waarvoor u de kast wilt gebruiken, dan kunt u de hele kast de juiste indeling geven. Dan heb je een volledig gemaakte kast op maat.

Out off the box-denken

Vergeet de standaardmaten van een kast, vergeet de indelingen die je bij al je vrienden en familie ziet en focus je op wat je zelf echt wil: denk vooral out off the box! Alles kan en alles mag bij een kast op maat van Dorst Maatmeubelen. Een prettig uitgangspunt. Hier wordt echt met u meegedacht, zowel in idee, als ontwerp en in materiaalkeuze. 

Bij Dorst Maatmeubel, gevestigd in het prachtige Apeldoorn, kunt u terecht voor al uw vragen en verzoeken als het gaat om op maat gemaakte kasten en andere meubelen. Bekijk vandaag nog de website voor de mogelijkheden.

Comments are closed.