Kapotte schuifpoort herstellen door vakkundige techniekers

Schuifpoorten zijn voor veel firma’s een belangrijk onderdeel van een bedrijfsproces. Ze worden vaak gebruikt als toegangsweg voor personen en goederen. Wanneer de poorten niet goed meer functioneren, kunnen de bedrijfsprocessen in gevaar komen. Als er een probleem ontstaat met een van uw schuifpoorten wilt u snel een technieker op locatie om het probleem op te lossen. ROMASS Business is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een probleem met een schuifpoort op te lossen. We sturen zo snel mogelijk een technieker uw kant op om de schuifpoort te herstellen

Herstellen schuifpoort

Een van onze techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar uw toe om een herstelling uit te voeren. Ze gaan allereerst inventariseren waar het probleem vandaan komt. Wanneer het probleem in kaar is gebracht, gaat de technieker aan de slag om dit te herstellen. ROMASS Business beschikt over een uitgebreid assortiment van reserve onderdelen. Dankzij ons uitgebreid assortiment kunnen we op locatie versleten of defecte onderdelen direct vervangen. Daarnaast zijn onze techniekers professioneel opgeleid en hebben ze kennis van alle merken en types schuifpoorten. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen worden onze vakmannen jaarlijks bijgeschoold.

De meeste problemen met een schuifpoort worden binnen 2 uur opgelost. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld. Zodra het bestelde onderdeel geleverd is, komt een technieker deze op locatie plaatsen

Tips voor het voorkomen van een interventie

Om de kans op problemen met een schuifpoort te voorkomen adviseren onze experts om jaarlijks de poorten te laten keuren en onderhouden door een specialist. Door schuifpoorten jaarlijks te laten onderhouden blijven ze in topconditie waardoor de kans op een storing verkleind. Daarnaast zorgt jaarlijks onderhoud ervoor dat de kosten voor uw schuifpoort worden verminderd. Naast de voordelen van jaarlijks onderhoud is het ook wettelijk verplicht om industriepoorten, schuifpoorten en laad en lossystemen jaarlijks te laten onderhouden en keuren volgens de wettelijk vastgestelde normen. Dit om een veilige werkomgeving te creëren.

Online herstelling aanmelden

Bij ROMASS Business kunt u snel en eenvoudig online een herstelling aan uw schuifpoort aanmelden. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen, dien je een aanvraag in. Dit duurt maar enkele minuten. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact op om uw aanvraag te bespreken en om een afspraak in te plannen voor de herstelling. U ontvangt per mail een afspraaknummer die u goed moet bewaren. Wilt u liever telefonisch een herstelling aanmelden? Geen probleem. We zijn bereikbaar op 03-8080702.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website.

Comments are closed.