Kamertje van mijn zoon inrichten

Omdat mijn zoontje bijna 12 jaar word werd het weer eens tijd om zijn slaapkamer een update te geven. Hij word wat ouder en zijn interesses veranderen. Ikzelf vind het altijd belangrijk dat mijn huisje er gezellig en modern uit ziet. Ik vind het erg leuk om met alle trends mee te gaan.

Op zoek naar een grafisch behang

Ik wilde zijn slaapkamer opnieuw behangen met een hip en stoer behangetje, ik ging op zoek naar een mooie grafische print en ik kwam uit op het merk Ferm living. Dit merk is deens, en ik vind altijd dat ze in de Scandinavische landen erg voorlopen op mode qua interieur.

Ferm living

Ferm living is heel grafisch, dit komt door dat het begon als een grafisch bureau. Toen de oprichter van het grafische bureau haar huis eens opnieuw wilde inrichten. Ze wilde een mooi patroon maar kon het niet vinden. Toen ze uiteindelijk iets leuks had gevonden vond ze het veel te duur. Zij dacht dat veel meer mensen ditzelfde probleem zouden hebben en besloot zelf een lijn met grafisch behang te ontwikkelen.

Dit is uitgegroeid tot een groot interieur merk waar je veel meer kan kopen dan alleen Ferm Living behang. Denk aan dekbedovertrekken, vazen en nog veel meer woon accessoires.

Comments are closed.