Jurken van Marccain voor de lente

Wie van kwaliteit houdt, koopt over het algemeen kleding van goede merken. Je betaalt misschien iets meer maar die kleding gaat over het algemeen een stuk langer mee. Dames die houden van mooie kleding kan ik aanraden om eens te kijken naar de nieuwe lente en zomer collectie van Marccain. Een prachtig merk met een exclusieve collectie voor de zomer. De jurken collectie bestaat uit felle kleuren zoals roze en rood maar ook uit opvallende prints. De verticale streep komt tevens vaak terug in verschillende ontwerpen.

Veelzijdige jurken collectie van Marccain

In de nieuwe collectie zit een bepaalde print die direct mijn aandacht trok. Een pastelkleurige print met zalmroze, lichtblauw en donker. Deze print wordt gebruikt voor een aantal Marccain jurken uit de nieuwe collectie. Een andere favoriet van mij is een roze met oranje en rode jurk met in het midden een verticale rode streep. Een dergelijke streep zorgt ervoor dat de jurk afkleed. De achterkant is zwart waardoor de jurk iets minder druk wordt. Verder zie ik veel witte jurken in de nieuwe voorjaarscollectie van Marccain. Ik hou er wel van om af en toe een zonnebankje te pakken dus een bruin kleurtje heb ik meestal het hele jaar door wel. Ik heb dan ook standaard een aantal witte jurken in de kast hangen.

Aanraders uit de collectie

Eens in de zoveel tijd stuur ik mijn kennissen en vriendinnen een aantal mooie jurken door uit de collectie van Marccain. Ik vind het leuk om ze voor te zijn op het gebied van nieuwe mode. Ik heb erg vaak dat de dames een paar weken laten in een mooie jurk verschijnen tijdens onze maandelijkse lunch. Dat vind ik dan altijd wel een compliment. We gaan ook regelmatig met een paar dames shoppen. Een van mijn favoriete winkels is Leurink mode. Niet alleen omdat ze een prettige en overzichtelijke winkel hebben maar ook omdat de collectie Marccain zo uitgebreid is. Daarnaast kun je hier als je wil ook online bestellen. Mochten ze eens iets niet op voorraad hebben wordt het zo bezorgd. Uitstekende service en altijd een plekje om de nieuwste jurken van Marccain te shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *