Jezelf de volle aandacht geven met mindfulness

Heb je soms ook het gevoel dat je alleen maar bezig bent met dingen in je hoofd? Ik moet dit doen, ik moet van mijn baas dit doen, ik moet het huis schoonmaken. Vaak leven mensen in hun gedachtes en zijn totaal niet bezig met wat er om hun heen gebeurt of creëren geen rust voor zichzelf en dat kan je leven beïnvloeden. Je kan bijvoorbeeld chagrijniger zijn en een mindere nachtrust hebben. Lijkt het je niet fijn om gewoon is rust in jezelf te vinden en de volle aandacht aan jezelf te kunnen geven? In het nu leven en het later in je hoofd eens uitgeschakeld te hebben? Dan is leven met mindfulness de oplossing voor jou.

Wat kan mindfulness voor mij betekenen

Mindfulness gaat over aandacht. Aandacht voor jezelf en aandacht voor het nu. Waar aandacht is, daar ben je. Het is een trainingsmethode waarbij je leert: in het hier en nu aanwezig zijn, acceptatie van dat wat er is en zonder het oordelen van bepaalde gebeurtenissen die gebeuren. Het kan je helpen te ontspannen, klachten als slaaploosheid weg te werken, een positiever beeld van het leven te krijgen en stress doen verminderen en de enige manier waarmee dat kan is door dagelijks te oefenen met trainingen en die trainingen ook je volle aandacht te geven op dat moment. Die trainingen kunnen verzusterend zijn en kunnen gaan bootsen met jou gewoontes en eigenschappen, maar daar draait het ook allemaal om. Wees bereid om daar klaar voor te staan en jezelf die volle aandacht te durven geven.

Schrijf je in voor een mindfulness training

Ben je bereid om eens voor jezelf te kiezen en een rustiger en positiever leven te krijgen?  Je leert de acceptatie door mindfulness en een stukje theorie over de gedachtegang van de oefeningen. Mindfulness training volgen in Deventer? Kies dan voor mindfulness Deventer. Tanne Verhulst is een gecertificeerd mindfulnesstrainer met diverse mindfulness trainingen. Schrijf je nu in en er gaat een nieuwe wereld voor je open, een wereld voor positieve ontwikkelingen en gebeurtenissen.

mindfulness

Comments are closed.