Internetmarketing voor uw bedrijf in Nederland

” We weten Local Scope internetmarketing waar je bent ; we weten waar je was ; we min of meer weet wat je denkt , ” Eric Schmidt zei eens , toen hij nog chief executive van Google . Alleen al in Duitsland , 90 procent van alle zoekopdrachten zijn eindelijk beschikbaar op het internet via Google. Stasi chef Erich Mielke zou gehouden hebben , als hij zo veel over de burgers van de DDR had geweten , als de zoekgigant bekend is over de Duitsers , inderdaad mensen over de hele wereld . Dat is de ene kant van de macht van Google. De andere is : Veel bedrijven zijn afhankelijk van dat ze zijn gemakkelijk Local Scope te vinden via de zoekmachine .

LEES MEER

RE : PUBLICATIES 2014
Hoe het internet te repareren
Springer baas Mathias Döpfner klaagde dit in een recente open brief aan Schmidt : ” Als Google verandert een algoritme Local Scope dat een van onze vestigingen in een paar dagen het verkeer met 70 procent breekt . Dit is een echte case . En deze dochteronderneming is een concurrent van Google, dat is een toeval . “Dat is niet uit de hand te worden verworpen , vooral omdat Google is constant uitbreiden naar nieuwe markten. Ik de VS , heeft de Groep een betalingssysteem dat de banken concurrentie Local Scope maakt ontwikkeld . Google is ook van plan om te duwen in de Duitse verzekeringsmarkt – die eindelijk wist meer over de gezondheidsproblemen van de mensen , want dankzij de Google-zoekopdrachten – en de ontwikkeling van een zelfrijdende auto’s. Google’s hebzucht kent geen Local Scope grenzen .

Google bepaalt wat goed is

Maar de praktijken Local Scope van de Groep veranderen niet alleen het bedrijfsleven , maar de essentie van ons leven , wat de filosoof Sjosjana Zuboff inspireerde een woedende essay tegen de macht van Google in de FAZ . En voor een keer gaven ze Eric Schmidt de reden voor grote zorg , aangezien hij slechts geantwoord op haar vraag of Google bereid om het vertrouwen van de gebruikers te misbruiken zou zijn , dat hij en mede-eigenaar kan beslissen zonder de druk van Wall Street aandacht , want zij hielden Local Scope de meerderheid . ” Schmidt ’s antwoord klonk als de belichaming van het absolutisme , ‘ Geloof me . Ik weet dat het het beste . ‘ Op dat moment realiseerde ik me dat omdat ik iets nieuws en gevaarlijk voor me , in wiens effecten varieerden ver buiten het economisch gebied buiten en diep in het dagelijks leven Local Scope. “

Comments are closed.