Win een luxe infrarood sauna

Fonteyn is gespecialiseerd in tuinmeubelen en 6 tuinspecialiteiten waaronder: tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s, sauna’s en grote mediterrane buitenplanten. Daarnaast heeft Fonteyn een blog waar wekelijks leuke tips en artikelen op geplaatst worden.

Maak kans op een luxe infrarood sauna

Bij Fonteyn loopt op het moment een speciale sauna actie. Je maakt namelijk gemakkelijk kans op een luxe infrarood sauna ter waarde van 1700,- euro. Heerlijk voor de spieren, de bloedcirculatie en ontspanning. Hoe maak je kans? Like de Fonteyn pagina op Facebook en deel de actie met al je vrienden. Bij de 2000 likes verloot Fonteyn de 2-persoons infrarood sauna onder iedereen die mee heeft gedaan met deze actie. Kijk voor meer informatie over de sauna eens op de website van Fonteyn.

Fonteyn sauna’s

Tegenwoordig is het mogelijk om voor een sauna in huis te kiezen. Zo ook bij Fonteyn. Fonteyn heeft een groot aanbod aan sauna’s in alle soorten en modellen waaruit gekozen kan worden. Deze zijn ook nog eens direct leverbaar. In de ‘Outdour Living Mall’ in Uddel vindt u de grootste sauna showroom in Europa. In deze showroom staan de sauna’s tentoongesteld zodat zelf bepaald kan worden welke sauna het beste in of rond het huis past. Hier zijn diverse soorten sauna’s te vinden, waaronder:

– Finse element sauna’s
– Finse massief houten sauna’s
– Infrarood cabine’s
– Traditionele Finse sauna’s
– Buiten sauna’s
– Saunakachel

Voordelen infrarood sauna

Steeds populairder is de infrarood sauna. Ideaal voor mensen die een traditionele sauna als benauwend ervaren. In een infrarood sauna zweet je wel. Ook heeft een infrarood sauna dezelfde lichamelijke effecten en voordelen als een traditionele sauna. Daarnaast heeft het positievere invloeden bij bijvoorbeeld pijnbestrijding, omdat de straling dieper in het lichaam komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *