ICT infrastructuur voor bedrijven en non profit

Op zoek naar een automatiseerder met kennis van zaken en een hands on mentaliteit? Dit bedrijf is gespecialiseerd in het opzetten van It infrastructuur bij ondernemingen en andere organisaties, zoals non profit bedrijven. Het bedrijf adviseert maar voert ook uit en kan bovendien zorgen voor het beheer en onderhoud van de It infrastructuur. De deskundigen van dit bedrijf helpen bij het ontwerp, de inrichting en de implementatie van complexe- en dynamische IT-structuren. Het bedrijf is met name sterk gefocust op IBM infrastructuur oplossingen. Dit is het geval bij de hardware maar ook bij de software.

Brede kennis en ervaring
Dankzij de brede kennis en ervaring van de consultants van dit bedrijf is niet op het gebied van infrastructuur en bedrijfsapplicaties heb onbekend. De consultants zijn niet alleen deskundig op het gebied van techniek en IT-infrastructuren, ze kunnen ook voldoende aandacht besteden aan de bedrijfskundige aspecten van infrastructurele investeringen en aan de financiële aspecten hiervan. Deze brede benadering zorgt ervoor dat uw Ict infrastuctuur in alle opzichten een organisch deel wordt van uw organisatie en hiermee in verhouding is.

De drie hoofdactiviteiten
Globaal zijn de activiteiten van dit bedrijf in te delen drieën:

  • Oplossingen: De business infrastructuur van uw bedrijf wordt in kaart gebracht, waarna de taken in beeld worden gebracht. Denk dan aan big data, cloud solutions, enz. en aan monitoring en service management.
  • Consulting: ontwerp, implementatie en migratie van oude en nieuwe infrastructuren.
  • Beheer en service: U kunt alle IT componenten laten bewaken (24/7) teneinde uw bedrijf optimaal te laten functioneren. Zo kunnen bijvoorbeeld ziekenhuizen en distributiecentra op deze manier bewaakt worden. Hierbij kunt u kiezen uit monitoring, technisch beheer of zelfs volledig operationeel beheer.

Ontzorgen op IT gebied
Het bedrijf wil ondernemers en managers van non profit organisaties helemaal ontzorgen op het gebied van automatisering. U kunt dan ook altijd een vrijblijvend gesprek met hen aangaan om uw wensen en mogelijkheden op It-gebied te bespreken met een of meer deskundigen. Neem hiervoor contact op met het bedrijf via de website en maak een afspraak voor een bezoek aan uw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *