Hulp van Packstore

Bent u op zoek naar een bedrijf die onder andere de inpakwerkzaamheden voor u verricht? Packstore BV is gespecialiseerd in Fulfilment, Co-packing en Logistiek. Het bedrijf levert diensten speciaal voor de kleinere web shops en doet dat tegen zeer gunstige tarieven. Packstore, de sociale werkplaats Utrecht, staat voor u klaar.

Packstore

Vanuit een centraal gelegen en modern ingerichte magazijn in Ede voeren zij met een team gemotiveerde werkers een slim pakket aan logistieke diensten uit. Heeft u een spoedopdracht? Het gedreven team kan vandaag al voor u aan de slag.
Het bedrijf heeft alles  onder één dak, daardoor houdt Packstore de complete regie over al uw werkzaamheden  in handen. Dat werkt veel efficiënter dan bij verschillende andere aanbieders. Tevens kunnen zij de goederen  voor u opslaan in het moderne magazijn voor bijvoorbeeld de fulfilment van uw web shop. Ook kunnen zij de order picking uitvoeren van uw opdrachten. Kortom; er zijn veel mogelijkheden.

Transport

Als u dat wenst, organiseren zij ook het transport  van uw producten en dat doen zij op een professionele manier. Ook geven zij slimme logistieke adviezen als u dat wilt. Hiermee bespaart u tijd, kosten en reduceert u uw logistieke foutkans naar een minimum of zoals zij zeggen naar nul. Wilt u meer weten over Packstore BV, dan kunt u de website bezoeken. Hier geven zij in vogelvlucht een overzicht van hun  flexibele dienstverlening.

Comments are closed.