Houten werkbank met gereedschap op HierUwKado.nl

Houten speelgoed is doorgaans favoriet bij de kinderen. Dat komt omdat het een natuurlijk materiaal is, door de structuur van het hout ligt lekker in de hand. Daarnaast heeft houten speelgoed vaak ook een speciale geur, het heeft zijn eigen gewicht en zijn eigen geluid. Al deze eigenschappen van houten speelgoed zorgen voor een stimulering van de zintuiglijke ontwikkeling. Het is daarom ook niet vreemd dat deze vrolijke houten werkbank een echte bestseller is op www.HierUwKado.nl.

De afmetingen van de werkbank bedragen lengte 40 cm x breedte 45 cm x hoogte 46 cm x diepte 20 cm. Op HierUwKado.nl hebben wij nog veel meer houten speelgoed.

Houten speelgoed stimuleert de fantasie. Afhankelijk van tot in hoeverre het hout behandeld is, heeft het meer of minder speel waarde. Eenvoudig houten speelgoed dat niet tot in het allerkleinste detail is afgewerkt, stimuleert de fantasie en de creativiteit van het kind. Over het algemeen heeft houten speelgoed geen batterijen die zorgen voor geluiden en lichten. Ook hierdoor kan het kind zijn eigen fantasie en creativiteit de gang laten gaan.

Wij kunnen u het houten speelgoed aanbieden tegen een uiterst scherpe prijs, dus kom eens een kijkje nemen op www.HierUwKado.nl. En wanneer u op zoek bent naar iets specifieks en het staat niet op de site, mail ons dan op info@hieruwkado.nl. Wij gaan direct voor u aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *