Houten speelgoed bij Mannekijn

De feestdagen komen er weer aan en december is daarom traditioneel de maand van ‘het gezellig avondje’ en de knusse, vrolijke kerstdagen. Wat wordt het dit jaar? Pakjesavond of kadootjes onder de kerstboom?

Wat de keuze ook wordt, bij Mannekijn vindt u een gevarieerd assortiment prachtig en leerzaam houten speelgoed. Naast dit prachtige houten speelgoed, vindt u bij Mannekijn ook een ruime keuze aan Hebbedingen, sterrenhemel lampjes en fraaie handgemaakte artikelen.

Bij Mannekijn heeft u ook de keuze uit gunstig geprijsde actie artikelen en bij een bestelling van 75 euro of meer krijgt u zelfs een actie artikel naar keuze gratis!

De website van Mannekijn is onderverdeeld in een 3-tal segmenten, namelijk handgemaakt, Hebbedingen en (houten) speelgoed. De producten van Mannekijn staan helder en uitgebreid op de website beschreven, zodat u precies weet wat u koopt.

Mannekijn verzendt met DHL en Post.nl. De verzending met DHL is goedkoper maar met Post.nl heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. Betalen kunt u in de webshop van Mannekijn met iDEAL, PayPal en via overschrijving.

Ook biedt Mannekijn een cadeauservice. Wilt u iemand verrassen met zo’n leuk product van Mannekijn, maak dan gebruik van onze handige cadeauservice. Mannekijn draagt zorg voor een leuk kaartje met geschreven boodschap en verpakt de bestelling in cadeaupapier. U kunt aangeven of u het pakketje thuis wilt laten bezorgen of rechtstreeks aan degene voor wie het kadootje is bedoeld.

Mannekijn is altijd bijzonder, verrassend en origineel.

Komt u gerust langs bij het leukste Manneke online.

www.mannekijn.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *