Hoe werkt een sloperij?

Een autosloperij Den Haag helpt bij het demonteren van auto’s die niet langer in gebruik zijn en niet meer als vervoersmiddel functioneren. Bij een sloperij worden de auto’s laag voor laag uit elkaar gehaald en zorgvuldig ontdaan van mogelijke vloeistoffen die nog in de auto te vinden zijn. Deze worden met zorg vervoerd zodat ze niet in het milieu belanden. Verder worden de auto’s ontdaan van onderdelen. Deze onderdelen worden vaak opnieuw de markt ingegooid, omdat ze vaak nog goed bruikbaar zijn.

 

Hiervoor is zelfs een speciale onderdelenlijn in het leven geroepen. Een sloperij vermeld welke onderdelen ze beschikbaar hebben en je hoeft enkel nog naar de lijn toe te bellen om te controleren of het product wat je nodig hebt, nog beschikbaar is. Zo kan de sloperij dit onderdeel voor jou apart zetten, zodat je het kunt ophalen. Zo hoef je niet meer naar de sloperij toe te reizen en er achter te komen dat het onderdeel net is verkocht.

De service die de sloperij kan bieden wordt op deze manier nog eens extra aangescherpt en verbeterd.

Stap niet naar de eerste de beste sloperij. Dit is een advies die veel wordt gegeven. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Als je goed bevriend bent met iemand die bij een sloperij werkt, dan kan het geen kwaad natuurlijk. Maar het is slim om ze met elkaar te vergelijken. Precies hetzelfde eigenlijk wanneer je een mobiel abonnement gaat afsluiten. Dan ga je ook vergelijken en ga je ook niet naar de eerste de beste aanbieder. Dat is bij een sloperij misschien wel precies hetzelfde. Zo zie je direct welke sloperijen interessante biedingen kunnen doen op jouw sloopauto.

Comments are closed.