Het kopen van een handdoek automaat

Afgelopen jaar had ik het café overgenomen waar mijn vader jaren lang eigenaar van was geweest.
Met de overname ging er ook verandering gepaard. Op verschillende vlakken liep het café achter op zijn tijd. Onder andere hygiëne wilde ik in het café op een hoger niveau brengen. De kranen moesten worden vervangen door sensorkranen en ik wilde graag een handdoek automaat hebben in de toiletten.

Een goede vriend van mij werkte bij een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in sanitaire voorzieningen. Omdat de eisen met betrekking tot hygiëne zowel door wetgeving maar ook door mensen als iets belangrijk wordt gezien wilde ik deze onderdelen goed aanpakken.

De toiletten kregen een sensorkraan. Hiermee kon ik ook op de kosten sparen van water. Regelmatig vergeten mensen namelijk de kraan uit te doen of laten deze bewust aan. De toiletten werden ook voorzien van een handdoekautomaat. Ik had deze automaten al vaker aangetroffen en hadden meteen een positieve indruk achter gelaten. Vaak hingen er in de toiletten handdoeken die aan het einde van de avond helemaal nat waren. Dit was qua hygiëne natuurlijk geen geslaagd iets.
Daarom wilde ik graag hieraan iets doen. Een handdoek automaat was hiervoor de geschikte oplossing. Naast het praktische gedeelte waren de automaten ook zeer stijlvol.
De verspreiding van ziekten en andere bacteriën wordt ook zo in een café tegengegaan.

Mensen staan niet vaak stil bij het belang van hygiëne. Hopelijk zien ook andere mensen en andere horeca ondernemers in, het belang en rol die zij kunnen hebben.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *