Het behandelen van hooikoorts met homeopathie

Sinds ongeveer vier jaar heb ik last van hooikoorts. Ik vond het zelf erg raar dat dit pas rond mijn twintigste levensjaar begon maar vaak hoor ik dat het heel normaal is dat je pas last van hooikoorts krijgt rond deze leeftijd. Eerst dacht ik dat ik verkouden was, later merkte ik dat ik te lang klachten had om verkouden te zijn, ik merkte dat ik hooikoorts had. Eerst ben ik zelf naar mijn huisarts geweest, daar kreeg ik al snel de standaard medicatie voorgeschreven voor hooikoorts. Ik vond zelf dat de medicatie niet goed werkte en besloot naar een homeopaat te gaan voor het ondergaan van een behandeling van de homeopathie.

Wist van homeopathie via mijn oma

Mijn oma vertelde wel eens homeopathie toen ik er nog niet bekend mee was, ze vertelde het al toen ik nog een klein kind was. Zij was groot voorstander van het bezoeken van de homeopaat, wanneer zij lichamelijke klachten had ging zij vaak naar de homeopaat voor een behandeling met homeopathie, tijdens de behandeling werd er gebruik gemaakt van homeopathische middelen. Dit beviel haar erg goed en vaak was zij binnen korte tijd van haar klachten af. Ze adviseerde me dan ook om bij lichamelijke klachten naar een homeopaat te gaan.

Mijn eerste homeopathie behandeling

Een paar jaar geleden ben ik zoals ik net ook al vertelde voor het eerst naar de homeopaat geweest om een behandeling van de homeopathie te volgen. Ik ben verbaasd over de goede resultaten die in zo korte tijd zijn behaald. Ik ben erg blij dat ik goed naar mijn oma heb geluisterd en het advies heb opgevolgd om naar de homeopaat te gaan bij lichamelijke klachten. De homeopaat stelde een persoonlijk behandelplan op voor mij waardoor deze zeer effectief was, op dit moment heb ik veel minder last van mijn hooikoorts in combinatie met de goede homeopathische middelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *