Heerlijk outdoor lasergamen met mooi weer

De zomervakantie staat alweer voor de deur en de temperaturen beginnen heerlijk te stijgen. De eerste zomerse dagen hebben we dan ook alweer gehad. Het mooiere weer betekent ook dat er weer veel leuke activiteiten mogelijk zijn, welke in de koudere maanden niet heel fijn zijn om te doen. Zo is outdoor lasergamen nu ook heerlijk om te doen. Lekker in de natuur lasergamen is toch weer even iets anders dan binnen lasergamen.

Hoe gaat lasergamen?

Met lasergamen krijg je een lasergame pistool en een pak met sensoren. Deze sensoren kunnen namelijk de laserstralen detecteren wanneer deze het pak raakt. Op het moment dat je wordt geraakt door een laserstraal gaat je pak als het ware af doordat het begint te trillen. Op dat moment ben je af en hangt het van de spelregels af wat je dan moet doen. Het kan zijn dat je tijdelijk niet meer kan schieten het kan ook zijn dat je naar een bepaald punt, de thuisbasis, terug moet gaan om daarna weer verder te gaan. Het gaat uiteindelijk om het aantal punten dat je krijgt. Hoe vaker je iemand raakt, hoe meer punten je krijgt. Deze punten worden vastgelegd in een systeem dat wireless is aangesloten op de pakken en pistolen.

Lasergamen is echt een team spel waarbij je elkaar help om niet beschoten te worden. Alleen als je goed samenwerkt kan je de overwinning behalen. Zo kan je elkaar bijvoorbeeld beschermen door dekkingsvuur te bieden. Ook kan je goed met elkaar communiceren en aanwijzingen geven zodat de teamleden minder risico’s nemen bij het oversteken van de ene schuilplaats naar de andere. Het is dan ook vaak het beste om voorafgaand aan het spel een goede tactiek te bepalen en door te nemen. Ook een idee is om van te voren enkele gebaren vast te stellen.

Lasergamen in Noord Holland

Het is op veel locaties mogelijk om outdoor te lasergamen. Zo kan je ook lasergamen Noord-Holland. Er zijn meerdere aanbieders die dit mogelijk maken. Zo is Gotcha Outdoor Lasergames een bekende organisatie die dit mogelijk maakt. Bij Gotcha is het namelijk mogelijk om outdoor te lasergamen in geheel Nederland. Zo ook in Noord-Holland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *