Heeft u enig idee hoeveel geld u kunt besparen met een led bouwlamp?

Nederland stapt de laatste jaren massaal over op led verlichting! Dit komt natuurlijk omdat Led verlichting steeds voordeliger aan het worden is en daarnaast super energiezuinig is. Met led verlichting bent u gegarandeerd van een enorm lange levensduur en het rendement kan wel oplopen tot 90% ten opzichte van de traditionele verlichting!

Led bouwlampen met sensor

Veel mensen hebben voor hun garage of voordeur een lamp met sensor met als doel de inbraakgevoeligheid verlagen. Dit is natuurlijk hartstikke goed maar in sommige gevallen blijft deze Hallogeen lamp maar flikkeren omdat er veel mensen voorbij lopen. Vaak bevatten deze bouwlampen met sensor een Hallogeenlamp van 100 tot 250 watt. Als u een idee zou hebben over de kosten die u hiermee jaarlijks maakt dan zult u direct beseffen hoe aantrekkelijk het is om over te stappen op Led verlichting! De beveiligingslampen zijn namelijk ook beschikbaar in led verlichting.

led-strips

Via ledshopping.nl kunt u gemakkelijk en snel led bouwlampen kopen die zorgen voor een aanzienlijk rendement! U kunt al een led bouwlamp kopen vanaf 10 watt! Voor de duidelijkheid een LED lamp van 10 watt, dit staat gelijk aan een traditionele lamp van 60 watt! Als u van plan bent om over te stappen op Led verlichting dan is de website Ledshopping.nl een ideale start. U kunt hier o.a. led strips, led lampen, en andere led accessoires kopen tegen zeer scherpe prijzen. Neem snel een kijkje op Ledshopping.nl.

Comments are closed.