Hardlopen in het donker

De wintertijd gaat weer in!
PURMEREND – Als je overdag geen tijd hebt is het onvermijdelijk dat je dan in het donker gaat hardlopen. Elke hardloper, nordic-walker of andere buitensporter weet dat je, je voor je eigen veiligheid, goed zichtbaar moet maken. Tijdens het sporten in het donker gaat het om “zien en gezien worden”. Verlichting is nog niet verplicht voor hardlopers maar bij letsel van deze ‘zwakke verkeersdeelnemers’ korten verzekeraars wel tot 50% op de uitkering als de oorzaak van het ongeval slechte zichtbaarheid was. Beter is het dus om je net als een fietser uit te rusten met een heldere witte of gele voorlamp en een rode achterlamp.

Onlangs heeft Skiwear4all de draagbare verlichting van GoMotion Gear in Nederland op de markt gebracht. Deze verlichting is standaard uitgerust met een heldere compacte witte CREE XM-L LED die een lichtbundel van wel 100 meter geeft. Hiermee zie je niet alleen goed maar wordt je ook goed gezien!
De intensiteit van de LED kan in 3 standen geregeld worden en heeft een verstelbare stralings- en kijkhoek zodat je ook goed de ondergrond waar je op loopt kunt zien. De rode knipper led aan de achterzijde gaat direct aan bij het activeren van de voorlamp. Door het unieke concept van GoMotion draag je de verlichting comfortabel op borst of heuphoogte, hiermee voorkom je het dragen van een zaklamp of een ongemakkelijke lamp op je hoofd.
Er zijn vijf verschillende uitvoeringen, alle voorzien van het ultra lichte en gepatenteerde GoMotion Gear verlichting systeem. Tevens zijn alle GoMotion producten uitgevoerd met het ademende Cool-Mesh materiaal met goed instelbare reflecterende banden. Een aantal modellen hebben zelfs kleine opberg mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon, mp3 speler of sleutels.
Alle LED-lampen zijn waterbestendig (IPX3) en werken op 3 AA baterijen (inclusief) en hebben een batterij-bijna-op indicatie. De twee nieuwste GoMotion modellen, de Reactor LightVest en de Fusion LiteBelt zijn verkrijgbaar vanaf eind oktober 2012.
GoMotion Gear “Draagbare verlichting” voor iedereen die graag zijn dag verlengt!
Skiwear4all biedt, hoogwaardige en innovatieve kwaliteitsproducten aan op gebied van buitensport. Voor meer informatie bezoekt u www.sikwear4all.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *