Harde schijf computer vervangen

Harde schijf computer vervangen

De harde schijf van je computer laten vervangen kan je om verschillende redenen laten doen. Als je harde schijf echt kapot is merk je dat vanzelf. Je computer is erg langzaam of start helemaal niet meer op. Als je nog een beetje geluk hebt kunnen we je date nog wel redden, maar het kan zomaar zijn dat je harde schijf zo kapot is dat ook dit niet meer lukt. Natuurlijk kan je hem ook vervangen als je niet genoeg ruimte hebt. Stel je hebt een harde schijf van 500GB en je wilt een harde schijf van 1TB. De harde schijf van je computer vervangen is niet heel veel werk en vaak ook binnen 1 dag klaar.

Je computer sneller maken

Als je jou computer sneller wilt maken dan raden wij aan je harde schijf te vervangen voor een SSD (solid state drive). Dit zijn de nieuwe harde schijven en deze maken je computer weer tot 3x zo snel. De prijzen zijn ook best voordelig hoor ik vaak van onze klanten. Je kan het beste even met ons mailen of bellen voor een correcte prijsopgave. Een computer reparatie is iets wat we dagelijks doen. Som kan je er op wachten en anders spreken we wat met je af.

Een reparatie afspraak maken voor jou computer

Bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel kan je op veel verschillende manieren een reparatie afspraak maken voor jou computer. Het makkelijkste en snelste is door te bellen. Heb je liever alles zwart op wit dan raden we je aan om een mail naar ons te sturen of het contactformulier op onze website in te vullen. Verder kan je vragen stellen via de sms, Whats App, Messenger of Instagram. We proberen de berichten binnen 4 uur te beantwoorden.

 

Comments are closed.