Guess ringen, het paradepaardje van Guess sieraden

Guess sieraden voor jongere dames

Guess sieraden worden door het uitgesproken karakter, met name gedragen door jongere dames. Guess sieraden stralen jong en wild uit, waardoor met name een wat jongere doelgroep zich tot de sieraden van Guess aangesproken voelt. Guess sieraden zijn gemaakt van edelstaal, vaak voorzien van opzichtige details, in de vorm van zirkonia’s of andere opvallende stenen. Guess sieraden weet al jaren vast te houden aan dit beproefde concept en blijft hiermee scoren op de internationale markt van dames sieraden

Guess ringen exemplarisch voor wat Guess wil uitstralen met haar sieraden

Guess ringen, hebben in lijn met de overige sieraden van Guess een opvallend design. Wat aardig is aan de Guess ringen, is dat de meeste ringen een elastieken maarband hebben, waardoor van de Guess ringen maar 3 maten worden geproduceerd, die dan voor meerdere vingerdiktes geschikt zijn. Wil je Guess sieraden kopen, dan moet je hier wel even rekening mee houden.

Sieraden kopen van Guess, hoe zit het met de maten?

Sieraden kopen van Guess betekend dat je voor wat betreft ringmaten kunt kiezen uit s, m en maat l. Alle Guess ringen worden in deze maten gemaakt en je doet er goed aan, als je deze sieraden kopen wilt, om ze toch even te passen. Verder kun je bij sieraden kopen van Guess ervan uit gaan dat je een prima kwaliteit koopt en je verzekerd bent van een sieraad dat opvalt. Veel plezier met sieraden kopen !

Comments are closed.