Groene thee in een mooi jasje.

Groene thee staat bekend om zijn vele goede eigenschappen. Groene thee helpt je afvallen doordat je meer energie verbrandt en tegelijkertijd afvalstoffen in je lichaam vermindert. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze thee echt helpt met afvallen doordat het je stofwisseling versnelt. Wanneer je stofwisseling versnelt verbruikt je lichaam meer energie waardoor je sneller zult afvallen. De goede werkzame stoffen van groene thee hebben meer effect als je het regelmatig drinkt.

Theebloem in de knop.

Naast de geweldige eigenschap van het verlagen van je gewicht is de groene thee heerlijk om te drinken. Deze thee is een thee met vele gezichten. Hij is heerlijk om te drinken om wakker te worden, om lekker mee te relaxen of om als opkikkertje te gebruiken. Met onze Theebloemen hebben wij nog een extra dimensie aan groene thee toegevoegd. De bereiding van de heerlijke thee van deze Theebloemen is een echt feestje.

De Theebloem is een bundeltje met gedroogde groene theebladeren. De knop is samengebonden met een katoenen draadje en hij ontvouwt zich tot een prachtige bloem wanneer hij met heet water in aanraking komt. De theebladeren vermengen zich met het hete water tot een heerlijke thee en er verschijnt een prachtige bloem. In de Theebloemen Shop hebben we een ruim assortiment aan Theebloemen met prachtige namen zoals Autumn Red, Temptation Gold of Charming Purple. Van 1 Theebloem maak je maar liefst 8 tot 10 koppen heerlijke thee. Theebloemen maken theedrinken tot een feestje. Ze zijn perfect geschikt om te serveren op een High Tea, om als cadeau te geven of om er zelf lekker van te genieten. Met een Theebloem als relatiegeschenk heb je een origineel, natuurlijk en smaakvol geschenk in handen. Neem eens een kijkje in de Theebloemen Shop, al onze bestellingen verzenden wij gratis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *