Glazen liften van Aesy liften

Aesy liften biedt veel verschillende soorten liften aan, waaronder ook glazen liften. Glazen liften zijn een ware eyecatcher in uw woning of bedrijfspand. Een lift is functioneel, maar met een glazen lift heeft u zowel een functioneel als mooi item in uw woning of bedrijfspand.

Uitstraling en veiligheid
Glazen lichten hebben een prachtige uitstraling. Door de glazen wanden krijgt de lift een designuitstraling, waardoor het een echte eyecatcher is. De glazen liften zijn net zo veilig als andere liften. Glazen liften zijn namelijk gemaakt van gehard en gelaagd veiligheidsglas. De meeste liften van Aesy liften kunnen worden uitgevoerd in glas. Dus zowel de goederen liften, personenliften, huisliften en buitenliften kunnen in glas worden uitgevoerd indien u dat wenst.

Glazen platformliften
Aesy liften is specialist en marktleider in Nederland als het gaat om platformliften. Een platformlift is een lift waar geen liftput, dakopbouw, machinekamer, huisvoorziening of krachtstroomaansluiting voor nodig is. Het zijn zeer compacte liften. De platformlift is onderhoudsarm en aantrekkelijk in prijs. De platformlift is zeer geschikt voor bestaande gebouwen, omdat er nauwelijks bouwkundige aanpassingen gedaan hoeven te worden voor het plaatsen van een platformlift. De platformliften van Aesy liften worden binnen 2 tot 3 werkdagen geplaatst. Dit wordt altijd gedaan door eigen monteurs, op die manier kan de uitstekende kwaliteit gewaarborgd blijven. Alle platformliften zijn voorzien van een 24-uursservice die kosteloos is voor klanten van Aesy liften.

Met een glazen lift van Aesy liften geeft u uw woning of bedrijfspand een luxe uitstraling. De glazen lift is een echte eyecatcher en daarnaast zeer functioneel. Liften uitgevoerd in glas zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De adviseurs van Aesy liften geven u graag informatie over de mogelijkheden van glazen liften in uw situatie. Met een glazen lift van Aesy liften bent u verzekerd van professioneel onderhoud en optimale service. Standaard zit er 2-5 jaar fabrieksgarantie op de liften. Verder kunt u kiezen uit diverse vormen van service, zo heeft u altijd een servicecontract dat bij u past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *