Geen tent kunnen opzetten

Mijn man en ik zijn afgelopen jaar voor het eerst naar een camping geweest en hebben hier onze eigen tent opgezet. Echter was dit niet zo gemakkelijk zoals wij in eerste instantie dachten, gezien het feit dat wij nog nooit eerder gekampeerd hadden met de kinderen. De kinderen hoorden vele verhalen van hun vriendjes over hoe leuk kamperen wel niet was, en om deze reden hebben wij besloten om met de kinderen naar een camping in Limburg te gaan.

Katrollen en karabijnhaken

Echter waren mijn man een aantal dingen vergeten aan te schaffen, waardoor wij de eerste nacht niet in de tent konden slapen maar met z’n allen de eerste nacht in een hotel hebben moeten slapen. Dit kwam mede doordat mijn man en ik de karabijnhaak vergeten waren, en bovendien waren wij ook nog eens de katrollen vergeten. Ik had nog zo tegen mijn man gezegd dat hij de katrollen niet moest vergeten, maar dit heeft hij dus wel gedaan. Dit terwijl wij een week van te voren deze producten nog online aangeschaft hebben.

Wil ook jij katrollen online kopen of ben je benieuwd waarvoor een karabijnhaak allemaal gebruikt wordt? Klik dan op de linkjes in dit artikel voor meer informatie over de specialist op het gebied van kleine metalen.

Comments are closed.