garagedeur laten maken

Garagedeur laten maken door ROMASS

Gaat uw garagedeur niet meer open, zit er een deuk in uw garagedeur of is er een veer kapot van uw garagedeur en u wilt uw garagedeur laten maken? Stop met verder zoeken, want bij ROMASS bent u op de juiste plek. Onze professionele en vakkundige monteurs lossen het direct voor u op!

ROMASS is al meer dan 20 jaar vakspecialist in het oplossen van een storing of het uitvoeren van onderhoud aan elk type en merk garagedeur. We lossen altijd zo snel mogelijk uw storing op en voeren het onderhoud ook zo snel mogelijk uit, zodat het gebruiksgemak van uw garagedeur gewaarborgd blijft. Met de professionele garagedeuren service van ROMASS beleef je nog jarenlang plezier van uw garagedeur.

ROMASS doet veel verschillende garagedeuren maken. Zo doet ROMASS de garagedeur, sectionaaldeur en de kanteldeur maken en maakt het niet uit van welk merk het is en of het elektrisch of handmatig bedienbaar is. ROMASS heeft ruime ervaring met het oplossen van garagedeuren dus vandaar de vele mogelijkheden. voor het oplossen van uw probleem gebruiken we alleen originele onderdelen van het bepaalde merk.

Veel voorkomende problemen met een garagedeur

Door intensief gebruik van uw garagedeur en slecht onderhoud kunnen er problemen ontstaan met de deur. De meest voorkomende problemen zijn:

  • Kabel gebroken
  • Motor kapot
  • Looprol uit de geleider
  • Tandriem kapot
  • Veer gebroken
  • handzender kapot
  • Deur gaat niet meer open of dicht

De monteurs van ROMASS zijn vakkundig opgeleid om de bovenstaande problemen op te lossen. Ze beschikken over de juiste onderdelen en kennis om de problemen direct op locatie op te lossen. Indien een onderdeel op maat gemaakt moet worden, wordt dit gedaan in ons Spare Parts Centre. Hier kunnen panelen en veren op maat gemaakt worden.

Afspraak online inplannen

Op onze site kunt u online een afspraak maken om één van onze vakkundige monteurs langs te laten komen om uw garagedeur te laten maken. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier te volgen meld je snel en eenvoudig een storing aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen.

Voor meer informatie over onze diensten verwijs ik u naar de website van ROMASS.

Comments are closed.