Folders drukken bij Netzodruk Online

Voor het bedrijf waar ik werkzaam voor ben kreeg ik de opdracht of een drukker te vinden voor het laten drukken van folders. De zoektocht kon worden gestart om een geschikt bedrijf hiervoor te vinden. Binnen de regio waren er wel een aantal drukkerijen actief, maar toch begon ik de zoektocht via het internet. Op het internet kon ik verschillende aanbieders vinden waarbij folders drukken of andere diensten werden aangeboden.

Op welke manier vergelijk je online drukwerk?

De websites van de verschillende aanbieders maken natuurlijk verschillende indrukken.
Je probeert te kijken of je via Google recensies kan vinden over folders drukken bij een bedrijf.
Omdat het in dit geval op een behoorlijk grote oplage ging, ben ik gaan kijken of ik eerst een proefdruk kan krijgen. Bij Netzodruk Online kreeg ik een goed gevoel. De duidelijke informatie en eenvoudige stappen binnen het bestelproces waren zelfs voor een minder ervaren internetgebruiker als ik goed te doen. De proefbestelling was geplaatst. De volgende dag zouden de folders worden geleverd. De volgende dag werden de folders geleverd. Ik was zeer tevreden over de kwaliteit van de folders. De prijs/kwaliteit verhouding had me erg verbaasd. Het bestelproces is geheel geautomatiseerd waardoor de bestelling snel werd geleverd.

De bestelling met een grote oplage werd vervolgens ook bij Netzodruk Online geplaatst.Net als bij de proefbestelling werd de volgende werkdag de bestelling geleverd.

Folders drukken via een online drukker Netzodruk Online had ik nog niet eerder gedaan maar het was me alles behalve tegengevallen. De folders zijn ingezet bij het presteren van producten en diensten aan potentiële klanten. Door de combinatie van kwaliteit en een scherpe prijs hebben wij ons als bedrijf op een efficiënte en goedkope manier kunnen presteren naar de verschillende potentiële klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *