Feestelijke jurk xxl

Voor een bruiloft was ik opzoek naar een leuke, feestelijke jurk in maat XXL. Ik heb altijd heel veel moeite gehad met kleding kopen in deze maat. Wanneer ik kleding leuk vind, is dit niet in mijn maat beschikbaar en wanneer ik iets in mijn maat vind, vind ik het niet mooi. Een paar maanden geleden heb ik dit namelijk ook bij vriendinnen van mij neergelegd en één van de vriendinnen kwam met een oplossing. Haar zus heeft namelijk ook maat XXL en had altijd het zelfde probleem. Echter sinds zij de website van X-two heeft ontdekt is ze weer helemaal blij met haar kleding. Op aanraden heb ik dus ook de website van X-two bezocht en ik was meteen verkocht!

Zoektocht naar een feestelijke jurk

De tip van X-two kwam op het juiste moment. Ik was namelijk al begonnen met het zoeken naar een feestelijk jurkje voor een bruiloft, maar kon tot dan toe niets vinden. Ik keek op de site van X-two en zag daar al gelijk heel veel leuke en feestelijke jurkjes. Ik heb direct diverse jurken xxl besteld. Toen ik de jurkjes thuisgestuurd kreeg was ik nog wel een beetje huiverig, want op internet leek het wel heel mooi, maar hoe het in het echt staat is dan toch nog even afwachten. Ik probeerde een jurk en deze zat gelijk als gegoten. Ik heb alle jurken gepast die ik besteld had en de perfecte jurk zat er tussen. Het is een jurk geworden in het zalmroze, waarbij de stof rondom de buste wat strak zit en vervolgens wijd uitloopt. De overige jurken heb ik gemakkelijk terug kunnen sturen en ik kreeg het aankoopbedrag gewoon terug.
Tijdens de bruiloft kreeg ik heel veel complimentjes over mijn jurk. Iedereen vond hem perfect zitten en er waren zelfs mensen die vroegen of de jurk op maat gemaakt was. Ik ben zo blij dat ik de website van X-two heb ontdekt en mijn nieuwe jurk heb ik heel vaak aan. Ik ben er echt heel blij mee en kan alle dames met een maatje meer de webshop van X-two aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *